Cum sa eliminati pietrele din ficat?

Cum sa eliminati pietrele din ficat?

“Cum sa eliminati fara durere, pietrele din fiere sau ficat” – experienta impartasita a unui tanar. Una dintre cele mai circulate meme din online-ul romanesc este povestea unui tanara care si-a vindecat ficatul printr-o metoda alternativa.

Care este cea mai eficientă metodă de eliminare a pietrelor?

Tipul descoperise, în plus, o metodă pentru eliminarea mai ușoară a pietrelor, printr-o tehnică de dilatare a canalelor. Folosea sarea-amară (sulfatul de magneziu). Am încercat să discut despre aceasta și cu mai mulți medici dar, toți erau din capul locului absolut împotriva metodei.

Cum să aud o metodă de eliminare a pietrelor?

Cum nu voiam nici să aud de operație, am început să caut pe internet cu toată febrilitatea, metode de eliminare nechirurgicală a pietrelor. Am căutat pe sit-ul revistei pe care o citesc toate babele, Formula AS, și, până la urmă, am găsit o metodă naturistă a lui Valeriu Popa, apărută în nr. 379 al revistei.

Care este metoda naturistă a lui Valeriu Popa?

Am căutat pe sit-ul revistei pe care o citesc toate babele, Formula AS, și, până la urmă, am găsit o metodă naturistă a lui Valeriu Popa, apărută în nr. 379 al revistei. Mi-a luat foarte mult timp să găsesc acel articol despre care toată lumea vorbea laudativ, dar nimeni nu mi-l putea pune la dispoziție.

author

Back to Top