Wat is het informatienummer van ING?

Wat is het informatienummer van ING?

Telefoonnummer ING. 020 – 22 – 888 – 88 Het informatienummer kost 18 cent per minuut. Er zit een maximum van 9 euro op. Het starttarief is 0,045 cent. Uw gebruikelijke belkosten komt er nog bij. Als je belt naar het nummer die hierboven is aangegeven, kan je de opname van de telefoongesprek ontvangen via de e-mail. Dit kan zijn voor controle.

Wat is het telefoonnummer van ING particulier?

Telefoonnummer ING. 020 – 22 – 888 – 88 Het informatienummer kost 18 cent per minuut. Als je niet weet hoe je ING Particulier kan bereiken, kan je je zelf laten doorverbinden. De specialisten luisteren naar jou en zorgen er voor dat jij bij de juiste afdeling terecht komt.

Hoe kan ik inloggen in Mijn ING?

Log in op ING.nl. Je bent bijna nu klaar om te gaan internetbankieren met Mijn ING. Op ING.nl klik je rechtsboven op ‘Inloggen’ en wijzig je tijdelijke wachtwoord. Ook ontvang je een sms-code om je inlog te bevestigen. Direct inloggen in Mijn ING.

Wat is de klantenservice van ING?

ING staat bekend om een goede klantenservice. De Customer Service van ING staat 24 uur per dag klaar voor hun klanten. Als je de klantenservice aan de lijn moet hebben dan kun je gemakkelijk bellen op het telefoonnummer 020 22 888 88. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen. De specialisten staan klaar om jou te helpen. Particulier

author

Back to Top