Ce este balanta analitica?

Ce este balanta analitica?

Balanta analitica este o reflectare mai detaliata a conturilor, la nivel de analitic. Un cont sintetic poate fi detaliat in mai multe conturi analitice. Conturile sintetice de gradul 1 sunt reprezentate prin 3 cifre, conturile sintetice de gradul 2 sunt reprezentate prin 4 cifre.

De ce este nevoie de un dispozitiv de cantarire?

Cu o rezolutie de 0.1 miligrame si o linearitate de +/- 0.2 sau 0.3 miligrame, acest dispozitiv foarte exact de cantarire are nevoie de un locas de protectie care sa protejeze talerul e incidenta oricarei modificari a curentilor de aer.

Cât de mare este un grup de cantare?

Balantele de laborator acopera un grup de cantare ce pot avea capacitati cuprinse intre 50 de grame si 10 kilograme. Cu cat capacitatea este mai mica, cu atat mai precis va fi rezultatul, obiectul putand, astfel, fi cantarit pana la ultimul milligram.

De ce trebuie calibrate balantele de laborator?

Asta inseamna ca toate aceste balante de laborator trebuie calibrate potrivit locului de pe Pamant unde se va efectua cantarirea. Acest lucru este necesar pentru ca forta gravitationala variaza dinspre poli spre Ecuator. Balantele de laborator acopera un grup de cantare ce pot avea capacitati cuprinse intre 50 de grame si 10 kilograme.

author

Back to Top